Home
Facebook Twitter

Uitnodiging Voorlichtingsavond windmolens

Uitnodiging Voorlichtingsavond windmolens Biddinghuizen - 11 februari 2019.  Onlangs heeft Dorpsbelangen Biddinghuizen met een aantal bezorgde bewoners gesproken over de plaatsing van de windmolens rondom Biddinghuizen. Uit dit gesprek kwam vooral het gevoel naar boven dat de dorpelingen onvoldoende geïnformeerd zouden zijn. Toch zijn er al 3 inloopavonden geweest waarvoor iedereen is uitgenodigd om zich te laten informeren.

Dorpsbelangen zit als gesprekspartner aan tafel bij Windplan Groen om mee te kunnen praten over de diverse procedures en afspraken die er gemaakt moeten worden.Dorpsbelangen heeft met de bezorgde bewoners afgesproken dat er een extra informatieavond komt om opnieuw dorpsbewoners de gelegenheid te geven zich te laten informeren over de gang van zaken, de huidige status van het project en wat er staat te gebeuren de komende tijd.

Op maandag 25 februari a.s. bent u van harte welkom vanaf 19.30 uur in het Koetshuis. Vanaf 20.00 uur zullen er door diverse partijen uitleg en toelichting gegeven worden.

Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2019 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat