Home
Facebook Twitter

BIDDING DOE-DAG !!

Bidding Doe-Dag op zaterdag 26 september 2020

U doet toch mee !

Op 26 september, tijdens de Bidding Doe-Dag willen we graag met veel inwoners samen met Dorpsbelangen de schouders er onder zetten om Biddinghuizen nog mooier te maken!

Nu NL-Doet in het voorjaar door de coronacrisis niet is doorgegaan, organiseert Dorpsbelangen op zaterdag 26 september een Bidding Doe-Dag. Daarvoor zoeken we vrijwilligers. Vrijwilligers die bereid zijn om zich een paar uur in te zetten voor ons mooie dorp. Er zijn drie projecten:

1.Dierenpark De Scharrelberg.
Het prachtige dierenpark kan hulp gebruiken van vijf vrijwilligers bij schoonmaakwerkzaamheden en het herstellen van het hok van de Walibi’s. De werkzaamheden starten om 09.00 uur. De verwachte eindtijd is moeilijk aan te geven, we denken tussen 14.00 en 15.00 uur

2.Landelijke Opruimdag
Veel mensen klagen over het zwerfvuil. En Terecht. Zaterdag 26 september willen we dat met zijn allen opruimen. We hopen op minimaal 20 vrijwilligers die gewapend met handschoenen, een prikstok en een zak op pad gaan om het zwerfvuil in ons dorp op te ruimen. De Opruimdag is van 09.00 tot 12.00 uur. Het is die dag ook Burendag. Misschien een idee om met uw buren eerst de wijk op te schonen en daarna,...., vult u zelf maar in.

3.Zwembad De Alk
Nu het zwembad weer is gesloten, is goed te zien hoeveel achterstallig groenonderhoud er is. Samen met minimaal vijftien vrijwilligers gaan we de takken en struiken verwijderen, boomstammen verzamelen, etc. Ook bij de Alk beginnen we om 09.00 uur en hopen we tussen 14.00 en 15.00 uur af te ronden.

Opgeven
Enthousiast geworden, geef u op voor één van de drie activiteiten. Dat kan via de volgende e-mailadressen:

Dierenpark De Scharrelberg:  secretariaat@dorpsbelangen.net
Landelijke Opruimdag:           wfeiken@planet.nl
Zwembad De Alk:                    zwembad@dorpsbelangen.net


Voor uw natje en droogje wordt uiteraard gezorgd! Dorpsbelangen Biddinghuizen hoopt, maar rekent ook, op een grote opkomst! Want in Biddinghuizen doen we het samen! 
 
© 2020 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat