Home
Facebook Twitter

Najaarsvergadering Dorpsbelangen Biddinghuizen

Najaarsvergadering Dorpsbelangen Biddinghuizen Biddinghuizen - 29 oktober 2018.  De Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen nodigt de inwoners van Biddinghuizen van harte uit om aanwezig te zijn op de najaarsvergadering, die gehouden wordt op woensdag 7 november om 20.00 uur in Het Koetshuis in Biddinghuizen.

Tijdens deze vergadering zal besproken worden wat er allemaal speelt en wat er nog te gebeuren staat. Zo heeft het bestuur van Dorpsbelangen Biddinghuizen sprekers geregeld, die een actueel onderwerp bespreekbaar maken tijdens de vergadering. Zo praat het bestuur u bij over de onderzoeksresultaten rond het zwembad.

Maruschka Brouwer van de gemeente Dronten komt de aanwezigen bijpraten over de plannen in en rondom Biddinghuizen. Donker Groen verzorgt het groen in Biddinghuizen en Erik Bosman wil daarover meer vertellen. Trudy Stoker en Nico Vollebregt komen tijdens de Najaarsvergadering graag de Samenloop voor Hoop editie 2019 aanbevelen.

Indien u interesse heeft, kunt u bij het secretariaat van Dorpsbelangen de agenda en het verslag van de vorige najaarsvergadering opvragen, door middel van een e-mail naar secretariaat@dorpsbelangen.net.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2019 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat