Home
Facebook Twitter

Veel Biddinghuizers bij afscheid burgemeester De Jonge

Veel Biddinghuizers bij afscheid burgemeester De Jonge Biddinghuizen - 29 oktober 2018.  Afgelopen zaterdagavond nam burgemeester Aat de Jonge na veertien jaar afscheid van de gemeente Dronten. De nog tot 1 november actieve burgemeester gaat met pensioen en een goed gevulde Meerpaal in Dronten was getuige van een afwisselende feestavond waarin volop werd teruggeblikt.

De organisatie en presentatie was in handen van medewerkers van het gemeentehuis; onder andere ook de vele cadeaus werden door hen in ontvangst genomen. Biddinghuizer inbreng was er ook. Harpiste Martine Dubois speelde vooraf (en werd via een live-verbinding geprojecteerd op het plein in de Meerpaal) en ook tijdens het officiële gedeelte in de theaterzaal vertolke zij drie nummers. Uit handen van Commissaris van de Koning Leen Verbeek ontving De Jonge de Bronzen Kiekendief, een ereteken voor Verdienste van de Provincie Flevoland.

Voor het publiek was het verrassend om ook optredens te zien van zangeres en actrice Jette van der Meij, bekend van TV-serie GTST en onderdeel van de cast van Gare de Lyon, en van zangeres Do. Namens diverse Biddinghuizer organisaties, waaronder Dorpsbelangen en de borduursters van de Flevowand, waren er mensen aanwezig om de vertrekkend burgemeester de hand te schudden en iets persoonlijks mee te geven.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2019 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat