Home
Facebook Twitter

Dorpsbelangen neemt zwembad toch niet over

Dorpsbelangen neemt zwembad toch niet over Biddinghuizen - 10 november 2018.  Dorpsbelangen Biddinghuizen neemt het openluchtzwembad De Alk toch niet over. Dat liet voorzitter Willem Feiken woensdagavond weten. Volgens de voorzitter heeft de organisatie daarvoor niet de juiste expertise in huis.

Dorpsbelangen Biddinghuizen gaat zich wel inzetten voor het verbeteren van het zwembad. Daarvoor is er door een student onderzoek gedaan naar de wensen van de gebruikers. "We hebben goed geluisterd naar de wensen van de Biddinghuizenaren. We gaan nu kijken of we een project binnen het zwembad op kunnen zetten om het zwembad te verbeteren. Denk hierbij aan de kleedruimtes, de toegankelijkheid en vooral het speelplezier."

Uit het onderzoek bleek ook dat het zwembad voor zo'n 900.000 euro gerenoveerd moet worden. "We hopen dat we mensen in Biddinghuizen kunnen stimuleren om te komen helpen, zodat we het samen op kunnen lossen. Als we veel zelf kunnen doen scheelt dat. De gemeente ondersteunt ons daarin heel goed."

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2019 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat