Home

Vrienden van de Scharrelberg

Wordt u 'Vriend van de Scharrelberg'?

Ongetwijfeld draagt u Dierenpark de Scharrelberg in Biddinghuizen een warm hart toe en wilt u graag het beste voor de dieren. Dat willen wij ook graag en daarom bieden wij u de mogelijkheid om Vriend van de Scharrelberg te worden. U wordt Vriend van De Scharrelberg door de Scharrelberg te sponsoren met
€ 10,-, € 15,- of € 20,- per jaar. Alle beetjes helpen. 

Als Vriend van de Scharrelberg draagt u bij aan de dagelijkse verzorging en voeding van de aanwezige dieren van de Scharrelberg, het klein onderhoud van het dierenpark zoals de hekken, schilderwerk en reparaties de nodige veterinaire kosten die worden gemaakt en het kopje koffie voor de zes vrijwilligers van de Scharrelberg die hun vrije tijd steken in het dierenpark.
 

Vriend worden van De Scharrelberg

NAW-gegevens
* :
* :
* :
* :
Contactgegevens
:
* :
Financiële gegevens
Hierbij machtig ik de Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen, om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar mijn bank om onderstaand bedrag van mijn rekening af te schrijven inzake: Vriend van de Scharrelberg, tot schriftelijke wederopzegging*. Het incassant ID is: NL16ZZZ390328120000.
* :
* :
Akkoordverklaring
*Als de ondergetekende het niet eens is met de afschrijving, dan heeft hij/zij 56 kalenderdagen de tijd om zijn/haar bankrekening opdracht te geven het bedrag terug te boeken.
:
* :
 

Liever per post aanmelden? Een aanmeldingsformulier kan hieronder worden gedownload.
Facebook Twitter
© 2024 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat