Home
Facebook Twitter

Voorjaarsvergadering Dorpsbelangen gaat niet door

Voorjaarsvergadering Dorpsbelangen gaat niet door Biddinghuizen - 16 maart 2020.  In verband met het coronavirus roept de overheid op om sociale contacten te beperken. De voorjaarsvergadering van de Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen op woensdag 1 april gaat dan ook niet door. Dorpsbelangen zal, zodra er meer duidelijk is, laten weten wanneer de vergadering wel wordt gehouden.

Oproep: 'Zorg voor elkaar'
Het bestuur van Dorpsbelangen roept alle inwoners van Biddinghuizen op de zo geroemde gemeenschapszin van de Biddinghuizenaren in de praktijk te brengen. Het motto voor de komende, voorlopig drie weken, zal zijn 'zorg voor elkaar'.

"Daar bedoelen we bijvoorbeeld mee, haal boodschappen voor mensen die dat zelf niet kunnen of durven", schrijft Dorpsbelangen. "Als je toch kookt, kook dan een keer iets extra voor je oude alleenstaande buurman of buurvrouw. Waar er vier eten, kunnen er ook vijf eten; houd je oudere dorpsgenoten een beetje in de gaten, gaan de gordijnen 's ochtends wel open? Laten ze hun hondje nog wel uit? Er zijn vast nog veel meer dingen te bedenken, met zijn allen zijn we creatief genoeg om van Biddinghuizen een nog meer zorgzame gemeenschap te maken. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!"

Bestuur Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2020 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat