Home
Facebook Twitter

Dorpsbelangen wil met inwoners in gesprek

Dorpsbelangen wil met inwoners in gesprek Biddinghuizen - 26 mei 2020.  Dorpsbelangen wil graag in gesprek met de inwoners over onderwerpen die mensen bezighouden. Daarom gaat Dorpsbelangen zogeheten 'huiskamergesprekken' organiseren.

Gesprekken waar iedere inwoner van Biddinghuizen aan mee kan doen, en waar per avond een onderwerp wordt besproken. Tijdens zo'n huiskamergesprek worden meningen en standpunten over het onderwerp van die avond geïnventariseerd.

Dorpsbelangen en de aanwezigen kijken wat er aan kan worden gedaan. Dorpsbelangen kan niet toezeggen dat alles ook direct gerealiseerd kan worden, maar kan wel serieus kijken wat de mogelijkheden zijn om zaken te realiseren, bijvoorbeeld met hulp van de aanwezigen, of door in overleg te gaan met gemeente of andere instanties.

Het is voor Dorpsbelangen een nieuwe activiteit, die ze graag samen met de inwoners vorm en inhoud wil geven.

De onderwerpen die besproken gaan worden, bepalen de inwoners. Het mag over alles gaan wat er in het dorp speelt. Voorbeelden? Verkeersmaatregelen, hondenoverlast, afsteken van vuurwerk, etc. Het mogen onderwerpen zijn voor heel Biddinghuizen, maar ook onderwerpen die spelen in een wijk of buurt. Daarom roept Dorpsbelangen iedereen op onderwerpen aan te dragen.

Ideeën voor onderwerpen kunnen worden gemaild naar: secretariaat@dorpsbelangen.net.

Het is de bedoeling ergens in het najaar het eerste 'huiskamergesprek' te organiseren. Dorpsbelangen hoopt dat de inwoners mee willen denken en praten, "want in Biddinghuizen doen we het samen!" aldus Dorpsbelangen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2020 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat