Home
Facebook Twitter

Voorzitter Willem Feiken opgevolgd door Joop de Jager

Voorzitter Willem Feiken opgevolgd door Joop de Jager Biddinghuizen - 3 september 2020.  Tijdens de door de coronacrisis verlate voorjaarsvergadering heeft Willem Feiken afscheid genomen als voorzitter van Dorpsbelangen Biddinghuizen. Na zes jaar heeft hij het stokje overgedragen aan Joop de Jager.

Deze vergadering zou oorspronkelijk op 1 april worden gehouden. Corona gooide roet in het eten. Wel nam Joop de Jager sinds 1 april als vicevoorzitter al veel taken van Willem Feiken over. Nu is het tijdens de vergadering officieel bekrachtigd door de leden.

Ook Natalie Willems werd gekozen als lid van het bestuur, waardoor het bestuur weer uit zeven personen bestaat.

Willem Feiken heeft in de zes jaar als voorzitter veel bereikt voor Biddinghuizen. Zijn enorme inzet en gedrevenheid was een voorbeeld voor velen. Hij gaf dan ook aan met pijn in zijn hart afscheid te nemen. Niet alleen zijn statutaire termijn liep ten einde, maar ook de combinatie met zijn drukke baan, werd steeds lastiger.

Joop de Jager gaf aan dat door het indrukwekkende track record van Feiken de lat erg hoog ligt. Maar hij heeft er vertrouwen in dat hij samen met de zes overige zeer gemotiveerde bestuursleden, het werk van Feiken op een goede manier kan voortzetten.

Ook gaf de Jager aan dat hij belangenbehartiging van inwoners door in contact met hen te komen, hoog in het vaandel heeft staan.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2020 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat