Home
Facebook Twitter

Vrijwilligers gezocht voor de Bidding Doe Dag op 26 september

Vrijwilligers gezocht voor de Bidding Doe Dag op 26 september Biddinghuizen - 11 september 2020.  Nu NL-Doet in het voorjaar door de coronacrisis niet is doorgedaan, organiseert Dorpsbelangen op zaterdag 26 september een Bidding Doe Dag. Daarvoor zoekt Dorpsbelangen vrijwilligers. Vrijwilligers die bereid zijn om zich een paar uur in te zetten voor Biddinghuizen.

Er zijn drie projecten:

1. De Scharrelberg.
Het prachtige dierenpark kan hulp gebruiken van vijf vrijwilligers bij schoonmaakwerkzaamheden en het herstellen van het hok van de Walibi's. De werkzaamheden starten om 09.00 uur. De verwachte eindtijd is tussen 14.00 en 15.00 uur

2. Landelijke Opruimdag
Zaterdag 26 september gaan vrijwilligers zo veel mogelijk opruimen. Dorpsbelangen rekent op minimaal 20 vrijwilligers. De organisatie zorgt voor handschoenen, een prikstok en een vuilniszak. De Opruimdag duurt van 09.00 – 12.00 uur.

3. Zwembad de Alk
Nu het zwembad weer is gesloten, is goed te zien hoeveel achterstallig groenonderhoud er is. Dorpsbelangen hoopt op minimaal minimaal vijftien vrijwilligers die de takken en struiken verwijderen, boomstammen verzamelen, etc. Ook bij de Alk wordt om 09.00 uur gestart en is de verwachte eindtijd tussen 14.00 en 15.00 uur.

Opgeven
Vrijwilligers kunnen zich opgeven via de volgende mailadressen:
Opschoondag: wfeiken@planet.nl
Scharrelberg: secretariaat@dorpsbelangen.net
De Alk: zwembad@dorpsbelangen.net

Dorpsbelangen Biddinghuizen hoopt op een grote opkomst.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2020 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat