Home
Facebook Twitter

Op zoek naar een naam voor MFG

Op zoek naar een naam voor MFG Biddinghuizen - 18 februari 2021.  Het bestuur van stichting MFG 2 nodigt alle inwoners van Biddinghuizen uit om een naam te bedenken voor het nieuwe multifunctionele gebouw.

De Stichting MFG 2 is opgericht om in Biddinghuizen een multifunctioneel gebied te realiseren. Het eerste deel van het gebied is het educatief centrum. De 2 staat voor het deel dat nu gebouwd wordt. Hierin komen twee sportzalen, diverse vergaderzalen en een horeca ruimte. Bestemd voor alle inwoners van Biddinghuizen.

Op dit moment is de laatste fase van de bouw aangebroken. In september moet alles af zijn en kan iedereen gebruik maken van alle faciliteiten.

Het bestuur van stichting MFG 2 organiseert een prijsvraag om een naam voor het MFG te bedenken. Iedere inwoner van Biddinghuizen kan meedoen. De enige voorwaarde is dat de ingezonden naam een verband heeft met het thema SAMEN.

Er is voor dit thema gekozen omdat het op veel gebieden van toepassing is op Biddinghuizen. De samenleving zijn wij, de inwoners van Biddinghuizen.
Bovendien is er in een dorp veel samenwerking nodig om resultaat te boeken.

Binnenkort ontvangt u een flyer waarop staat hoe u mee kunt doen. De flyer wordt tegelijk met de Biddinghuizen actueel verspreid, maar ook op Facebook en Instagram zal de prijsvraag te vinden zijn.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2021 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat