Home
Facebook Twitter

Slump Catering en MFG definitief rond voor exploitatie MFG

Slump Catering en MFG definitief rond voor exploitatie MFG Biddinghuizen - 6 mei 2021.  De Stichting MFG heeft een nieuwe stap gezet in de realisatie van het nieuwe functioneel gebied. Gisteren werd de samenwerking met Slump Catering & Events officieel gemaakt. Het horecagedeelte van het nieuwe MFG zal bekend worden onder de naam 'De Buurman'.

Alle benodigde stukken zijn door het bestuur van de stichting en Henk Slump van Slump Catering & Events getekend. "Wij zijn heel trots op deze samenwerking en hebben er alle vertrouwen in dat dit een geweldige verrijking voor ons dorp zal zijn", laat de Stichting MFG weten in een persbericht.De naam voor het horecagedeelte is uitgedacht door Henk Slump en zijn team. Hij heeft gekozen voor een naam die voor iedereen makkelijk is en veel gebruikt zal gaan worden. "Voor koffie, thee, lunch en diner en een gezellig drankje ga je straks naar 'De Buurman'".

Potgieter en Dunnik
Gisteren werd bovendien bekendgemaakt dat Henk Potgieter en Tom Dunnik aan de slag gaan in het nieuwe gebouw en het gezicht zullen worden hiervan. "Het zijn twee mannen die bij de meeste mensen in het dorp geen onbekende zijn", aldus de stichting, "We zijn hier dan ook heel blij mee".

Redactie BHZnet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2021 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat